|
|
Kalpli Ravioli |
|
Nakip
Aşçıbaşı
Kayıt: 18.08.2014
Mesajlar: 23 Şehir: Gaziantep |
Kısa URL: https://ml.md/lc100924
Gönderme Tarihi: 19.Ağu.2014
1,638 defa indirildi / yazdırıldı
|
150 gr margarin
50 gr ıspanak
1 çorba kaşığı taneli hardal
2 çorba kaşığı kuru ekmek içi
1 çay kaşığı irmik
Yarım su bardağ su
Yarım çay kaşığ hindistancevizi
1 çay kasığı Tuz
1 adet domates
1 adet kıyılmış soğan
1 diş kıyılmış sarımsak
1 cay kasığı Karabiber
1 tutam acı biber
Ispanağı buharda soteleyin. Soğanları bir tavada yağ ile kavurun ve sotelenmiş ıspanağı tavaya ilave edin. İçine baharatları katın. Mantı hamuru için; göz kararı unu eleyin ve büyükçe bir kaba koyun. İçine azar azar su ekleyin. 1 miktar tuz atın veya bildiğimiz mantı hamuru gibi hazırlayın. Elinizle bir miktar hamuru alın ve açın. İçine kavrulmuş ıspanağı ekleyin ve kapatıp, şekil verin. Hamuru tuzlu suda, yüksek ateşte mantı yapar gibi pişirin.
Sosu için; rendelenmiş domatesi, soğanı, margarinle ve sarımsağı ayrı bir tavada soteleyin. İçine baharatları katın.
|
|
Kalpli Ravioli Tarifleri Carpaccio Tarifleri
|
|