| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Kalkan Tava (Bartın) Tarifleri Karadeniz Yemekleri
| 
 |  
| Kalkan Tava (Bartın) |  
|  | Saadet Türkçe Admin
 
  
 Kayıt: 12.07.2005
 Mesajlar: 9281
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc115454 Gönderme Tarihi: 12.Mar.2016
 1,882 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Bartın İl Kültür Turizm Müdürlüğü
 
 1200-1400 gr. Kalkan
 200 gr. Un
 10 gr. Tuz
 200 gr. AyçiçekYağı
 
 Kalkan balığı ayıklanır. İri parçalara bölünür, yıkanır ve tuzlanır. Una bulanarak kızgın yağda kızartılır ve servis edilir.
 
 
  
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |