| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kak Hoşafı | 
 
  | 
beyaz dantel 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.12.2009 
Mesajlar: 20 Şehir: Muğla | 
Kısa URL: https://ml.md/lc44181 
Gönderme Tarihi: 02.Arl.2009 
4,471 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 çay bardağı kuru vişne
 
1 çay bardağı kuru üzüm
 
1 çay bardağı kuru dut
 
1 çay bardağı kuru kayısı
 
1,5 su bardağı toz şeker
 
3 su bardağı su
 
 
Kuru meyveler yıkanır. Su ve şeker bir tencereye konur. Ateşe yerleştirilir. Su kaynamaya başlamadan kuru meyveler atılır. Şişene kadar orta ateşte pişirilir. Soğuyunca kaselere konur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kak Hoşafı Tarifleri Komposto Tarifleri
 | 
 
 
 
 |