|
|
Kahveli pralinler |
|
AKIN
Aşçıbaşı
Kayıt: 09.01.2007
Mesajlar: 25 Şehir: Tekirdağ |
Kısa URL: https://ml.md/lc11075
Gönderme Tarihi: 09.Oca.2007
2,605 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 cay bardağı krema
3 yemek kasığı espresso kahve (toz)
300 g bitter çikolata
30 g yumuşak tereyağı
yaklaşık 50 adet çikolatadan kap
Kremayı espresso ile bir taşım kaynatın. Bitter çikolatayı parçalayın ve tereyağı ile birlikte kremanın içinde eritin. Kremayı yıldız uçlu bir torbaya doldurun, çikolata kapların içine sıkın. Sertleştikten sonra garnitür yapın.
Not:Çikolata kapları pastanelere sorun.
|
|
Kahveli pralinler Tarifleri Şekerlemeler
|
|