| 
 
 4 adet yumurta
 1 su bardağı şeker
 2 çorba kaşığı kakao
 1 çorba kaşığı neskafe
 1 su bardağı su
 Yarım paket margarin
 2 paket kabartma tozu
 1 paket vanilya
 1,5 su bardağı un
 
 Şeker ve yumurta bir kaç dakika çarpılır. Sonra eritilmiş margarin, su, neskafe, kakao eklenir, bir kaç tur karıştırılır. Elde edilen karışımdan 1 su bardağı ayrılır. Sonra kalan kısma vanilya, un ve kabartma tozu ilave edilir. Kaşıkla karıştırılır, yağlanmış kek kalıbına dökülür. 170 derece fırında yaklaşık 1 saat pişirilir. Fırından çıkınca 10 dakika dinlendirilir. Servis tabağına ters çevrilir. Üzerine ayrılan karışım gezdirilir.
 
 
 |