https://cook.com.tr
 
 
Havuç 1 Adet
 
Patates 1 Adet
 
Sarımsak 3 Diş
 
Limon 3 Dilim
 
Lagos 1 Dilim
 
Arpacık Soğan 5 Adet
 
Kaya Koruğu 1 Tutam
 
 
Önceden filetosu çıkarılmış lagos balığı tuzlanarak cook pişirme kağıdının üzerine yerleştirilir.
 
Havuç ve patates parmak şeklinde hazırlanır. Arpacık soğanlar ve sarımsaklar soyulur.
 
Kaya koruğu ve diğer hazırlanan malzemelerde pişirme kağıdının içerisine konulur.
 
Üzerine limon dilimleri ve sızma zeytinyağı gezdirilerek fırına verilir.
 
Kendi buharında piştikten sonra Akdeniz yeşillikleri ile süslenerek servis edilir.
 
 
 
  
 |