Malzemeler: 400 gram kıyma, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 kahve fincanı galeta unu, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 çay kaşığı karbonat, tuz, kırmızı toz biber, kırmızı pul biber
Bütün malzeme bir yoğurma kabına alınır ve iyice yoğurulur. Bir pişirme kağıdına harcın yarısı konur, üzerine ikinci pişirme kağıdı kapatılır ve kağıt yüzeyini kaplayacak şekilde merdane ile incecik açılır.
Üstteki kağıt kaldırılır.
Kıyma yüzeyli kağıt gevşek bir rulo şeklinde sarılır.
Rulolar aynı şekilde hazırlanıp tepsiye konur,
Tepsinin boşluklarına domates ve biber konur, tepsi 200 derece fırına verilir.
Tepsi piştikten sonra fırından alınır.
Dönerler kağıttan ayrılır.
Kızarmış, domates ve biber eşliğinde sıcak olarak servis edilir.

|