Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kağıtta Armut Tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kağıtta Armut Tatlısı

ÇelikKapı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 26.12.2005
Mesajlar: 25
Şehir: Balgat
Kısa URL: https://ml.md/lc4583
Gönderme Tarihi: 06.Haz.2006
2,712 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMELER
2 armut (dikey olarak ortadan kesilmis, çekirdekleri çikarilip ortasi
temizlenmis)
2 çorba kasigi esmer seker (30 gr.)
1 çorba kasigi tereyağı (15 gr.)
4 adet çubuk tarçin (her biri 5 cm. boyunda)
1 paket vanilya
10 gr. taze zencefil (2 çay kasigi kiyilmis) yoksa 1 çay kasigi kuru zencefil
4 mürdüm erigi kurusu (çekirdekleri çikmis, ikiye ayrilmis)
1 1/2 çorba kasigi siyah kuru üzüm (25 gr.)
1 1/2 çorba kasigi sari kuru üzüm (25 gr.)
1 1/2 çorba kasigi kus üzümü (25 gr.)
1/2 portakal kabugu rendesi
1 çorba kasigi pekmez veya dut pekmezi
2 su bardagindan biraz fazla elma suyu (625 ml.)
1 çorba kasigi erik marmeladi
Yagli kâgit

YAPILIŞ TARİFİ
Firini 175 °C`de isitin. Yagli kâgidi her bir armutu 2 kere saracak
büyüklükte kesin. Armutlari yagli kâgidin üzerine oturtun. Üzerlerine
tereyağıni esit miktarda sürün ve esmer sekeri esit miktarda serpin.
Çeyrek su bardagi elma suyunu da armutlarin üzerine paylastirin. Yagli
kâgidi, armutlara açilmayacak sekilde sarin ve firinda 40 dk. pisirin.
Armutlar piserken kalan tüm malzemeyi birlestirip, bir tasim kaynatin.
Atesin altini söndürün ve armutlar pisene kadar bu karisimi bekletin.
Armutlar pistikten sonra kâgitlarin üstünü bir biçakla arti seklinde keserek
açin. Beklettiginiz karisimi armutlarin üzerine dökün ve kâgitta servis
yapin






Kağıtta Armut Tatlısı Tarifleri Ayva Tatlısı Tarifleri



(1 adet Kağıtta Armut Tatlısı 78,319 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort