Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Hatay Yemekleri > Kabine Pilavı (Isparta) (1 adet - 1,221 defa bakıldı)

Kabine Pilavı (Isparta)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
Adana Yemekleri
Antalya Yemekleri
Burdur Yemekleri
Hatay Yemekleri
Isparta Yemekleri
Kahramanmaraş Yemekleri
Kıbrıs Yemekleri
Mersin Yemekleri
Osmaniye Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kabine Pilavı (Isparta)

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc164164
Gönderme Tarihi: 10.Nis.2022
506 defa indirildi / yazdırıldı




Arda Türkmen

2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
2 adet soğan – piyazlık doğranmış
300-400 gram dana kuşbaşı – haşlanmış
2 su bardağı pirinç
Tuz
Karabiber
1 su bardağı nohut – haşlanmış
2 su bardağı et suyu
1 su bardağı su

Kabine pilavı tarifi için önce etlerinizi haşlayın ve didikleyin.
Haşladığınız et suyunu pilavda kullanmak için saklayın.
Pilav tencerenize ayçiçek yağı ilave edin ve piyazlık doğradığınız soğanları tencerenize ekleyip yumuşayana kadar soteleyin.
Ardından etlerinizi soğanın üzerine ekleyin ve yayın.
Tuz ve karabiber ilave edin.
Pirinçleri etlerin üzerine ekleyip dümdüz olacak şekilde yayın.
Tuz, karabiber serpin ve nohutları pirinçlerin üzerine ekleyip yayın.
Sularını ilave edin ve tencerenin kapağını kapatıp kaynayana kadar harlı ateşte, ardından kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
Pilavınız hazır olunca 15 dakika demlenmeye bırakın.
Ardından tencerenizi büyük bir servis tabağına ters çevirin. Kabine pilavı sofraya gelmeye hazır. Sıcak servis edin.







Kabine Pilavı (Isparta) Tarifleri Hatay Yemekleri



(1 adet Kabine Pilavı (Isparta) 1,221 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort