| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kabaklı Sulu Köfte | 
 
  | 
tahta çanak 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.08.2013 
Mesajlar: 20 Şehir: Adapazarı | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91734 
Gönderme Tarihi: 27.Ağu.2013 
2,014 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
400 gram kıyma
 
4 adet patates (küp küp doğranmış)
 
600 gram kabak (küp küp doğranmış)
 
1 adet soğan
 
1 demet maydanoz
 
1 çay bardağı su
 
4 diş sarımsak
 
1 çay kaşığı tuz
 
100 gram margarin
 
1 demet maydanoz
 
 
Kıyma ve soğanı tuz katarak iyice yoğurun. Hazırlanan bu kıymadan fındık iriliğinde köfteler yapın ve bir tavada sana klasik yağ ile kızartın. Bir tencereye margarin koyarak doğranmış soğanları ve sarımsakları bu yağda pembeleşene kadar kavurun. Ardından sırasıyla patates, kabak ve ince ince kıyılmış maydanozları ekleyin. Önceden kızartılmış köfteleri de ilave ederek, tencereye 1 çay bardağı kadar su dökün. Kapağını kapatarak sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kabaklı Sulu Köfte Tarifleri Balık Köfte Tarifleri
 | 
 
 
 
 |