2 yemek kaşığı margarin
 
1adet soğan (ince doğranmış)
 
3 dilim ince dilimlenmiş pastırma
 
1 adet rendelenmiş havuç
 
2 adet rendelenmiş kabak
 
3 adet yumurta
 
1 su bardağı rendelenmiş peynir
 
yarım çay bardağı krema
 
2 su bardağı un
 
 
Tavaya margarini koyun eriyince, soğanı ilave edip soteleyin. Pastırmayı, rendelenmiş havuç ve kabağı ekleyin yaklaşık 2 dk pişirin.  Soğuması için bir kenara bırakın, beklesin. Yumurta, krema ve peyniri çırpın. Soğuyan kabaklı harçla karıştırın. Unu ve kabartma tozunu da karıştırın. Küçük kalıplara harcı kaşıkla bölüştürün. Önceden ısınmış 180 derece fırında yaklaşık 20-25 dk civarı pişirin.
 
 
 
  
 |