| 
 
 
 | 
Kabaklı Havuç Çeşitlemesi | 
  | 
genç yürek 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.01.2014 
Mesajlar: 39 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc94989 
Gönderme Tarihi: 09.Oca.2014 
1,562 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet kabak
 
2 adet havuç
 
2 diş sarımsak
 
1 adet kuru soğan
 
1 çay bardağı sıvıyağ
 
1 su bardağı su
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
 
Kabak kuşbaşı şeklinde doğranır, havuç iri rendelenir. Soğan ve sarımsak ince kıyılır. Bütün malzeme tencreye aktarılır. Üzerine tuz serpilir, sıvıyağ gezdirilir. Su bırakılır. Kapak kapatılır. Yarım saat kendi halinde pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |