| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kabak Silkmesi | 
 
  | 
Erdim 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 02.08.2014 
Mesajlar: 18 Şehir: Denizli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc100393 
Gönderme Tarihi: 02.Ağu.2014 
3,613 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
5 adet kabak
 
Yarım çay bardağı pirinç
 
2 adet domates
 
1 adet soğan
 
4 çorba kaşığı zeytinyağı
 
1 çay kaşığı pul biber
 
2 çay bardağı tuz
 
 
Soğan çok ince kıyılır, zeytinyağında pembeleştiririlir. Bu arada kabakların kabukları soyulur ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. Domatesler küp şeklinde doğranır. Kavrulan soğan kabak ve domates eklenir. Tencere sallanır. Bir kaç dakika sonra yıkanmış pirinç tuz ve pul biber eklenir. Kapak kapatılır. Kısık ateşte tencere ara sıra sallanarak 25 dakika pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kabak Silkmesi Tarifleri Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
 | 
 
 
 
 |