2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
20 Yaprak taze fesleğen
3 Su Bardağı Rendelenmiş Kabak
1 Çay Kaşığı karabiber
4 Adet Domates
1 Su Bardağı Lor Peyniri
1 Çay Kaşığı tuz
4 Bardak BAYAT EKMEK
1 Çay Kaşığı Ucuyla ACI BİBER SOSU
8 Adet yumurta
1 Su Bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
Geniş bir kapta yumurtalar çırpılır. Rendelenmiş parmesan peyniri, lor peyniri, tuz ve karabiberi de ekleyerek karıştırın. Bu karışıma didiklenmiş bayat ekmek, rendelenmiş kabak, rendelenmiş domates, doğranmış taze fesleğen, acı biber sosu daeklenir ve iyice karıştırılır. Küçük bir tavada SANA YAĞI eritilir ve borcama yayılır. Üzerine de hazırladığımız karışım dökülür ve önceden 175 derecede ısıtılmış olan fırında 30 dakika pişirin.
|