| 
 
 Kullanılan malzemeler
 # 700 gr kabak (soyulmuş ve çekirdekleri çıkarılmış)
 # 50 gr tereyağı
 # 1 küçük soğan
 # 500 ml et suyu
 # 100 ml taze krema
 # Rendelenmiş küçük hindistancevizi
 # Tuz, karabiber
 
 1- Soğanları dörde bölün, mikser kasesine yerleştirin ve mikseri birkaç kez çalıştırın.
 2- Sote tenceresinde tereyağını eritin, küp küp doğranmış soğanı ve kabağı ekleyin.
 3- 5 dakika sonra et suyu ekleyin, kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin.
 4- Karışımı el blenderinizle 30 saniye boyunca karıştırın.
 5- Krema ile rende hindistancevizini ekleyin ve 5 saniye karıştırın.
 6- Kruton eşliğinde servis edin.
 
 
 |