| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Kabak çorbası Tarifleri Halk Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Kabak çorbası |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc41320 Gönderme Tarihi: 02.Ekm.2009
 2,014 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzemeler:
 4 adet kabak
 2-3 kaşık un
 Yeteri kadar sıvı yağ
 Yeteri kadar tavuk suyu veya su
 1 su bardağı yoğurt
 1 çay kaşığı tatlı kırmızı toz biber
 1 diş sarımsak
 Az miktarda margarin
 
 Hazırlanışı:
 Kabakları iyice yıkayın. Dışını hafif kazıyın ve rendenin iri tarafıyla rendeleyin. Tencereye 2-3 kaşık un koyun. Sıvı yağ ile kavurun. Unu kavurduktan sonra yeteri kadar tavuk suyu veya su ilave ederek kabakları ilave edin. Biraz karıştırın. Daha sonra kaynamaya bırakın. Kabaklar biraz eriyinceye kadar kaynatın. Sarımsakla yoğurdu çırpıp, pişen çorbanın üzerine önce yoğurdu sonra da erimiş yağı koyun. Sıcak olarak servise sunun.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |