| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kabak Çevirmesi | 
 
  | 
Antigone 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 05.05.2012 
Mesajlar: 47 Şehir: İstanbul | 
Kısa URL: https://ml.md/lc76559 
Gönderme Tarihi: 07.Haz.2012 
1,990 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 adet kabak
 
1 adet soğan
 
2 adet domates
 
4 çorba kaşığı sıvıyağ
 
1 tatlı  kaşığı tuz
 
Üzeri için:
 
Kıyılmış dereotu
 
 
Kabakların kabukları kazınır ve yarım daire şeklinde doğranır. Yağ tencereye konur, hızlı ateşte önce ince kıyılmış soğan atılır. Arkasından kabaklar eklenir. Şeklini bozmadan karıştırılır. Rende domates ve tuz katılır. Kabak yumuşayınca ateşten alınır. Dereotu eşliğinde servis edilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kabak Çevirmesi Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |