Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kabak Beğendili Piliç Sote


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kabak Beğendili Piliç Sote

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc158122
Gönderme Tarihi: 05.Haz.2021
224 defa indirildi / yazdırıldı




Piliç sote için:
15 adet arpacık soğan
1 adet tavukgöğsü
1 adet çarliston biber
1 tatlı kaşığı domates salça
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı tane kişniş
3 dal taze kekik
1 dal taze biberiye
Tuz
Karabiber
Kabak beğendi için:
1 adet kabak
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
50 gr. rendelenmiş taze kaşar
4 dal dereotu
Tuz
Karabiber

Kabak beğendi için tereyağını zeytinyağıyla eritiyoruz. Unu ekleyip kavuruyoruz. Sütü ve zeytinyağında kavurduğumuz rendelenmiş kabakları ilave edip hazırladığımız beşamele yediyoruz. Tuz ve karabiber ekliyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarı ve doğradığımız dereotunu ilave edip karıştırıyoruz. Ürünlerimizi tabaklıyoruz. Kabak beğendi tarifi hazır.
Arpacık soğanları zeytinyağında karamelize ediyoruz. Kuşbaşı doğradığımız tavukgöğsünü soğanlarla sotelemeye başlıyoruz. Çarliston biberi tavukların boyutunda doğruyoruz. Kişnişleri havanda eziyoruz. Kekik ve biberiyeyi ince ince doğruyoruz.
Doğradığımız biberleri, salçayı ilave edip soteliyoruz. Kırmızı toz biber, kişniş, tuz ve karabiber ekleyip sotelemeye devam ediyoruz. 1,5 su bardağı sıcak su ilave edip taze baharatları ekliyoruz.







Kabak Beğendili Piliç Sote Tarifleri Hindi Tarifleri



(1 adet Kabak Beğendili Piliç Sote 766 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort