Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kabak Bastı (Kilis)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kabak Bastı (Kilis)

Zehra
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.08.2005
Mesajlar: 46
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc557
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2005
5,917 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr. kabak
250 gr. kuşbaşı et
1 su bardağı haşlanmış nohut
1 baş iri soğan
1 çorba kaşığı katıyağ
2 adet domates veya 1 kaşık salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
10 dal nane
1 adet limon suyu veya 1 fincan koruk suyu
tuz

Kabakların sap ve uç taraflarını keserek, kabuklarını kazıyınız, 2 parmak kalınlığında doğrayıp yıkayın, eti tencereye alın, suyunu salıp çektikten sonra çok ince doğranan soğanları ilave edin, pembeleşene kadar kavurun, domateslerin kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarın, küçük doğrayıp soğanlara ilave edin, üzerine halka doğranmış kabakları muntazan dizin, naneleri ince ince parçalayıp kabakların üzerine serpin. Tuzunu biberini ekleyip su ilave edin. 1 adet limonun suyunu sıkıp tencerenin kapağını kapatın. Hiç karıştırmadan, hafif ateşte kabuklar yumuşayana kadar pişirin. Sıcak ikram edin.


ML® Kabak Bastı için tıklayın

ML® Ispanak Bastı Videosu






Kabak Bastı (Kilis) Tarifleri Güneydoğu Anadolu Yemekleri



(1 adet Kabak Bastı (Kilis) 143,464 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort