| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kabak Balığı | 
 
  | 
gülnihal 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.06.2008 
Mesajlar: 26 Şehir: Eskişehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc74222 
Gönderme Tarihi: 30.Mar.2012 
2,896 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
3 adet kabak
 
2 adet yumurta
 
1 çay bardağı un
 
1 çay kaşığı tuz
 
1 çay kaşığı pul biber
 
Kızartma yağı
 
 
Kabakların kabukları kazınır. Enine 3 parçaya kesildikten sonra boyuna yarım santim kalınlığında dilimlenir. Bir kapta yumurta, un, tuz ve pul biber çırpılır. Kabaklar karışıma batırılır ve kızgın yağda altın rengi kızartılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kabak Balığı Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |