| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kabak Bahçesi | 
 
  | 
Rukiye Doğru 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 16.07.2014 
Mesajlar: 37 Şehir: Edirne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc134892 
Gönderme Tarihi: 17.Haz.2018 
1,091 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Anadolujet Magazin
 
 
1 adet orta boy kabak
 
10 gr ceviz
 
10 gr badem
 
5 tatlı kaşığı zeytinyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
1 dal fesleğen
 
 
Fesleğen ve zeytinyağını bir robot yardımıyla çekin. Kabağı halka şeklinde dilimleyip bir kap içerisinde zeytinyağı, tuz ve karabiber ile marine edin. Ardından ızgarada 2 dakika önlü arkalı pişirin. Sonrasında tabağa alıp bir havan yardımıyla ufak parçalar halinde böldüğünüz ceviz ve bademleri üzerine serpiştirin. Kabağınız servise hazır. Dileyenler üzerini yenebilir çiçeklerle süsleyebilir.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kabak Bahçesi Tarifleri Bamya Tarifleri
 | 
 
 
 
 |