|
|
Kabak Bahçesi |
 |
Rukiye Doğru
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.07.2014
Mesajlar: 37 Şehir: Edirne |
Kısa URL: https://ml.md/lc134892
Gönderme Tarihi: 17.Haz.2018
1,006 defa indirildi / yazdırıldı
|
Anadolujet Magazin
1 adet orta boy kabak
10 gr ceviz
10 gr badem
5 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
1 dal fesleğen
Fesleğen ve zeytinyağını bir robot yardımıyla çekin. Kabağı halka şeklinde dilimleyip bir kap içerisinde zeytinyağı, tuz ve karabiber ile marine edin. Ardından ızgarada 2 dakika önlü arkalı pişirin. Sonrasında tabağa alıp bir havan yardımıyla ufak parçalar halinde böldüğünüz ceviz ve bademleri üzerine serpiştirin. Kabağınız servise hazır. Dileyenler üzerini yenebilir çiçeklerle süsleyebilir.

|
|
Kabak Bahçesi Tarifleri Balkabağı Tarifleri
|
|