| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
JÜLYEN ÇORBASI Tarifleri Focaccia Tarifleri
| 
 |  
| JÜLYEN ÇORBASI |  
|  | bitmeyen şarkı Editor
 
  
 Kayıt: 07.01.2011
 Mesajlar: 2219
 Şehir: İzmir
 | Kısa URL: https://ml.md/lc61145 Gönderme Tarihi: 10.Mar.2011
 2,063 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 60 gr (4 çorba kaşığı) tereyağ
 1/2 küçük kereviz (kabuğu soyulup kibrit çöpü biçiminde kesilmiş)
 2 patates (kabukları soyulup kibrit çöpü biçiminde kesilmiş)
 1 soğan (ince doğranmış)
 3 küçük havuç (kabukları kazınıp, kibrit çöpü biçiminde kesilmiş)
 1500 gr (7 1/2 su bardağı) et suyu
 1 çay kaşığı tuz
 1 kahve kaşığı kekik
 1 kahve kaşığı karabiber
 1 çorba kaşığı maydanoz (ince kıyılmış)
 
 Orta boy bir tavada yağı eritiniz.
 Köpükleri sönünce sebzeleri içine atıp hafif ateşte arasıra karıştırarak 15 dakika, sebzeler yumuşamaya başlayıncaya kadar pişiriniz. Tavayı ateşten alıp sebzelerin suyunu süzerek, sebzeleri sıcak olarak saklayınız.
 Et suyunu büyük bir tencereye koyup orta ateşte ısıtınız. Kaynamaya başlayınca süzülmüş sebzeleri, tuzu, biberi, kekiği ve maydanozu katarak tahta bir kaşıkla yavaşça karıştırınız. Tencereyi ateşten alarak yemeğinizi servis ediniz.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |