| 
 
 
 | 
Jöleli Üzüm Pastası | 
  | 
donanım 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.04.2015 
Mesajlar: 61 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc137656 
Gönderme Tarihi: 14.Ekm.2018 
783 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://carrefoursa.com
 
 
250 gr çekirdeksiz beyaz üzüm
 
250 gr kırmızı üzüm
 
1 paket limon aromalı jöle
 
1 paket vanilyalı puding
 
80 gr beyaz çikolata
 
1 paket vanilya
 
2 su bardağı süt
 
 
Üzümleri yıkayın ve ikiye kesin. Kırmızı üzümlerin çekirdeklerini çıkarın. Jöleyi ambalaj üzerinde yazan tarife göre hazırlayın. Jölenin içine üzümleri ekleyin. Silikon kek kalıbını sıvıyağ ile yağlayın. Üzümlü jöleyi dökün ve buzdolabında donmasını bekleyin. Pudingi 2 su bardağı süt ile pişirin. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve vanilya ile birlikte pudinge ilave edin. Oda ısısına gelene kadar karıştırarak soğutun. Pudingi jölenin üzerine dökün ve yayın. Buzdolabında donmasını bekleyin ve servis tabağına ters çevirip kalıptan çıkarın. Dilimleyerek servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |