| 
 
 
 | 
Jambonlu ve Labneli Dürüm | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113968 
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2016 
1,980 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet lavaş
 
6 dilim AYTAÇ DANA JAMBON
 
1 diş sarımsak
 
3 yemek kaşığı labne
 
2 yemek kaşığı mayonez
 
3 dilim kaşar peyniri
 
4 adet marul yaprağı
 
 
1 Bir tabağın içinde labne, mayonez, kaşar peyniri ve sarımsağı ezerek karıştırın.
 
2 Düz bir tabağa birinci lavaşı alın ve hazırladığınız harcın yarısını sürün.
 
3 AYTAÇ DANA JAMBON ların yarısını lavaşın kenarının biraz üstünden başlayarak enlemesine dizin.
 
4 2 adet marul yaprağını üzerine kapatın ve lavaşı sıkı bir biçimde dürüm gibi sarın.
 
5 Aynı işlemi ikinci lavaş için de yapın ve üzerlerini streçleyip dolapta yaklaşık 1 saat dinlendirin.
 
6 Dolaptan çıkardığınız lavaşların kenarlarını bıçakla alarak yaklaşık 1-1.5 parmak eninde dilimleyin ve servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |