|
Jambonlu ve Labneli Dürüm |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc113968
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2016
1,868 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet lavaş
6 dilim AYTAÇ DANA JAMBON
1 diş sarımsak
3 yemek kaşığı labne
2 yemek kaşığı mayonez
3 dilim kaşar peyniri
4 adet marul yaprağı
1 Bir tabağın içinde labne, mayonez, kaşar peyniri ve sarımsağı ezerek karıştırın.
2 Düz bir tabağa birinci lavaşı alın ve hazırladığınız harcın yarısını sürün.
3 AYTAÇ DANA JAMBON ların yarısını lavaşın kenarının biraz üstünden başlayarak enlemesine dizin.
4 2 adet marul yaprağını üzerine kapatın ve lavaşı sıkı bir biçimde dürüm gibi sarın.
5 Aynı işlemi ikinci lavaş için de yapın ve üzerlerini streçleyip dolapta yaklaşık 1 saat dinlendirin.
6 Dolaptan çıkardığınız lavaşların kenarlarını bıçakla alarak yaklaşık 1-1.5 parmak eninde dilimleyin ve servis yapın.
|
|