|
|
Jambonlu Sos |
|
Yurdagül
Aşçı
Kayıt: 17.01.2011
Mesajlar: 17 Şehir: Diyarbakır |
Kısa URL: https://ml.md/lc59852
Gönderme Tarihi: 29.Oca.2011
2,377 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 havuç
1 küçük soğan
1 dilim jambon
20 gram tereyağı
5 adet büyük domates
2 yemek kaşığı un
300 gram et suyu
defne yaprağı
tuz
karabiber
1 tutam şeker
Havucu, soğanı ve jambonu küçük küçük kesin. Kızdırdığmız yağda bunları biraz çevirin. Domatesleri ilave edip, kısık ateşte pişirin. Et suyunu ve unu iyice karıştırıp defne yaprağını ekleyin. Bu karışımı tenceredeki diğer malzemeye katıp yavaş yavaş pişirin. Baharatı ve şekeri unutmayın.
|
|
Jambonlu Sos Tarifleri Balık Sosu Tarifleri
|
|