800 g iri parçalı kuzu eti ( kuşbaşı doğranmış)
 
100 g AYTAÇ DANA JAMBON
 
18 adet arpacık soğan
 
6 diş sarımsak
 
1 adet yeşil dolmalık biber ( zar şeklinde doğranmış)
 
1 adet kırmızı biber ( zar şeklinde doğranmış)
 
3 adet domates ( küp küp doğranmış )
 
2 dal taze kekik
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
Kırmızı toz biber
 
 
 
1 Arpacık soğanları soyun. AYTAÇ DANA JAMBONları doğrayın.
 
2 Sıvı yağı geniş bir tencerede ısıtın, soğan, sarımsak, biber ve domatesleri ilave ederek kavurun.
 
3 Etleri ilave edin, 5-6 dakika kavurmaya devam edin. AYTAÇ DANA JAMBONları ekleyin.
 
4 1 çay bardağı sıcak su, tuz ve çekilmiş tane karabiber, Kırmızı toz biber ekleyin ve kısık ateşte yaklaşık 15 dakika pişirin, sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 |