| 
 
 
 | 
IZGARADA PALAMUT TAKOZLARI | 
  | 
organic 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.01.2011 
Mesajlar: 38 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc60938 
Gönderme Tarihi: 04.Mar.2011 
2,358 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Su Ürünleri Tanıtım Grubu İZMİR
 
https://www.turkishseafood.org.tr
 
 
800 gr palamut balığı
 
1 kg nar
 
1 kahve fincanı zeytinyağı
 
Yeterince tuz
 
 
Palamut balığını temizleyip halka halka kesin ve derin bir kabın içine bırakın. Narların suyunu sıkıp palamut halkaları üzerine dökün ve 30 dakika bekletin. Daha sonra önceden ısıttığınız ızgarada her iki yüzünü tuzlayıp çevirerek ve sürekli fırça ile yağ sürerek 10 dakika pişirin.
 
 
 
 
Fotoğraf "Doctor" tarafından gönderildi. 23.03.2021
  
 | 
 
 
 
 
 
 |