| 
 
| 
 
 
 | 
 
Izgara Kuzu Kokoreç | 
 
  | 
Samsun 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.10.2005 
Mesajlar: 43 Şehir: Çarşamba | 
Kısa URL: https://ml.md/lc6966 
Gönderme Tarihi: 10.Ağu.2006 
3,821 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Hazır kokoreç
 
1 tatlı kaşığı kekik
 
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
 
Tuz
 
 
Alacağınız hazır kokoreçi önce 2 cm kalınlığında halka şeklinde kesin. Sonra herbir halkayı dörde bölün. Yapışmaz bir tavanın içine kokoreçleri koyun. Tahta bir spatula ile karıştırarak 2-3 dakika sote edin. Bir servis tabağına alarak üzerlerine kekik, kırmızı biber ve tuzu ekin.
 
 
 ML® Karışık Sakatat Izgarası için tıklayın 
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Izgara Kuzu Kokoreç Tarifleri Böbrek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |