https://www.rational-online.com
 
 
2 adet levrek fileto
 
2 adet kalamar gövdesi
 
50 ml sıvı yağ
 
Tuz
 
Karabiber
 
Arzuya göre baharatlar
 
Un
 
Taze baharlı otlar
 
Tatlı limon
 
 
Balık filetoları temizleyin, kılçıklarını çıkartın ve a la carte porsiyonlayın. Karidesleri ayıklayın ve sırttaki bağırsağı çıkartın. Kalamar gövdesini boylamasına ikiye bölün, porsiyonluk parçalara bölüm ve dış kısmını sıra sıra çizin. Balık filetoları ve karidesleri ızgaraya koymadan önce tuz, karabiber, baharlı otlar ve biraz sıvı yağla marine edin. Kalamar parçalarını toz köri, un, limon suyu, tuz ve sıvı yağla marine edin. SelfCookingCenter® ünitesini iLevelControl ile "Balık ızgara" ayarında ısıtın. Bir yandan da bir ızgara ve kızartma tepsisini ısıtın ve balıkları sipariş üzerine tepsiye yerleştirin.
 
 
 
  
 |