| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ispanaklı ve Sucuklu Kiş | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113815 
Gönderme Tarihi: 29.Arl.2015 
1,841 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
500 g ıspanak
 
125 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK
 
1 adet soğan
 
2 adet havuç
 
125 g tereyağı
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
1 yemek kaşığı yoğurt
 
2 yumurta
 
2 su bardağı un
 
1 paket kabartma tozu
 
1 çay bardağı süt
 
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
 
Tuz
 
Çekilmiş tane karabiber
 
Toz kırmızıbiber
 
 
1 Ispanağı temizleyin ve doğrayın. Soğanı soyun ve kıyın. Havuçları temizleyin ve rendeleyin. AYTAÇ GURME DANA SUCUK u dilimleyin. Tereyağını oda ısısında yumuşaması için bekletin.
 
2 Zeytinyağını bir tavada ısıtın ve soğanı pembeleştirin. Ispanak, havuç ve dilimlenmiş AYTAÇ GURME DANA SUCUK ları ekleyin. Tuz ve baharatı ilave edin ve kavurun. Ocaktan alın ve ılıtın.
 
3 Bir kapta tereyağı, yoğurt ve 1 yumurtayı çırpın. Un ve kabartma tozunu ilave edin ve pürüzsüz bir hamur yoğurun. Hamuru yağlanmış tart kalıbına alın ve elinizle bastırarak yayın. Üzerini çatalın ucuyla yer yer delin.
 
4 Üzerine ıspanaklı AYTAÇ GURME DANA SUCUK lu harcı yayın. Başka bir kapta kalan 1 yumurta süt ve rendelenmiş kaşar peynirini çırpın ve ıspanaklı AYTAÇ GURME DANA SUCUK lu harcın üzerine dökün.
 
5 Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 30-35 dakika pişirin. Ilık servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ispanaklı ve Sucuklu Kiş Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |