| 
 
 
 | 
ISPANAKLI VE PEYNİRLİ BÖREK İÇİ | 
  | 
ufo 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.07.2010 
Mesajlar: 27 Şehir: Sivas | 
Kısa URL: https://ml.md/lc54014 
Gönderme Tarihi: 28.Tem.2010 
1,643 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Çok taze kuzu ıspanağının yalnız yapraklarını ince ince doğrayınız. Bunu tuz ile oğup sıkınız. Elden geldiği kadar suyunu çıkarmağa çaba harcayınız. Sonra bunu az sadeyağda, bir miktar yumuşayıncaya kadar kavurunuz. Ateşten indirdikten sonra tulum peyniri ya da ezilmiş salamura ya da taze peynir ilave ederek gerektiği şekilde karıştırınız.
 
 
Not: İstenirse içine yeteri kadar yumurta da kırılabilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |