Kısa URL: https://ml.md/lc40149
Gönderme Tarihi: 29.Ağu.2009
3,164 defa indirildi / yazdırıldı
MALZEMELER
1 tane haslanmıs tavuk göğsu eti
1 paket 20'lik milföy hamuru
2 su bardaği kıyılmıs ıspanak
3 yemek kasığı kaşar rendesi
1 yemek kasığı tereyağı
1 adet yumurta sarısı
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı un
karabiber
tuz
YAPILIŞI:
Tavada yağı eritin. İçine unu karabiberi ve tuzu koyup sos yapın. Tavuğu ve ıspanağı ekleyip 2 dakika pişirin. Kaşar rendesinide ilave edip ocağı kapatın.Milföy hamurlarını kalıpla 1 büyük 1 kücük kalıpla kesin.
büyük hamurun üstüne delikli kücük hamuru koyun.Bütün hamurları böyle yapıp üzerine yumurta sarısı sürün.Önceden ısıtılmıs 175 derece fırında 15 dakika kızartın.Pişen hamurların içini çıkarıp hazırladığıniz karışımdan koyun. Üstüne kaşar peyniri serpin tekrar fırına koyup peynir eriyene kadar fırında tutun sıcak servis yapın.