Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Ispanaklı Supye (Çeşme İzmir)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ispanaklı Supye (Çeşme İzmir)

yanlışnumara
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.09.2016
Mesajlar: 103
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc120064
Gönderme Tarihi: 04.Ekm.2016
1,358 defa indirildi / yazdırıldı




Reşat Akbaykal

Orta boy bir supye (500 gr. kadar)
1 çorba kaşığı dolusu domates salça
1 adet domates
2 adet acı yeşil biber
2 avuç doğranmış ıspanak
Tane karabiber (İstediğiniz miktarda)
2 adet karanfil
Kabuk tarçın (Bir tırnak büyüklüğünde)
1 adet defne yaprağı

Supyeler ayıklanır. Küçük küçük kesilerek haşlanır. (Çabuk pişmesi ve lezzetini kaybetmemesi için düdüklü tencerede pişirelim).
Başka bir tencerede zeytinyağı, salça, domates ve acı biber kavrulur. Tuz ekilir.
Üzerine çiğ ıspanak koyulur ve kavurmaya devam edilir.
Kavurduktan sonra üzerine bir su bardağı kaynar su ilave edilir.
Baharat olarak tane karabiber (istediğiniz miktarda), 2 adet karanfil, bir tırnak büyüklüğünde kabuk tarçın ve bir adet defne yaprağı eklenir.
Supyeler pişince haşlandıkları tencereden kevgir ile alınır, ıspanağın üzerine koyulur ve karıştırılır. (Supyeyi kaynattığımız suyu atmıyoruz).
Yemeği pişirirken suyunu çektikçe, supyeyi haşladığımız tencerede kalan sudan alınarak yemeğe takviye yapılır.
Pişirmeye devam edilir. Supye önceden haşlandığı için fazla pişirme gereksinimiz kalmaz. Ispanaktan ve supyeden birer parça tattıktan sonra piştiğine karar verince ateşi söndürürüz.
Çukur tabağa koyarak servis ederiz.







Ispanaklı Supye (Çeşme İzmir) Tarifleri Ege Yemekleri



(1 adet Ispanaklı Supye (Çeşme İzmir) 6,371 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort