| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ispanaklı Pidecik | 
 
  | 
naturell 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 26.08.2014 
Mesajlar: 19 Şehir: Malatya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc101118 
Gönderme Tarihi: 26.Ağu.2014 
1,398 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet ekmek hamuru
 
1 demet ıspanak
 
1 adet soğan
 
1 kahve fincanı sıvıyağ
 
1 çay kaşığı karabiber
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
1 adet yumurta
 
 
Soğan çok ince kıyılır. Ispanak ince doğranır, tuzla gevşemesi için ovulur. Yumurta eklenir ve karıştırılır. Ekmek hamuruna sıvıyağ eklenir, yoğrulur. Yarım limon kadar parçalar alınır. Çay tabağı kadar açılır. Ortasına yeteri kadar iç konur. Kayık gini kapatılır. Hamur kısmına biraz yağ sürülür. Tepsiye dizilir. 190 derece fırında pembe renkte pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ispanaklı Pidecik Tarifleri Akıtma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |