| 
 
 
 | 
Ispanaklı Kıymalı Tuzda Palamut Dolması | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc112315 
Gönderme Tarihi: 28.Ekm.2015 
1,907 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kilo palamut balığı
 
300 gram yağlı kıyma
 
100 gram sana margarin
 
200 gram tulum peyniri
 
1 kaşık tuz -karabiber
 
2 kilo iri tuz
 
400 gram ıspanak
 
1 kaşık domates salçası
 
 
Balıkların kafasını kesip temizleyelim tuzlu suda bekletelim, kıymamızı tavaya alıp soteleyelim içine margarin ve domates salçası koyup pişirelim, tuz ve karabiber katalık karıştıralım ocaktan alalım. Ispanaklarımızı doğrayıp kıymamıza katalım en son tulum peynirini rendeleyip kıymaya katalım ve balıkların içine dolduralım iri tuzumuzu hafif ıslatarak balıkların üzerine sıvayalım tuzla kaplayıp fırında 50 dakika kadar pişirelim fırından çıkartıp tuzunu kıralım servis edelim.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |