| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ispanaklı Gül Böreği | 
 
  | 
YOL 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 05.10.2013 
Mesajlar: 174 Şehir: Kars | 
Kısa URL: https://ml.md/lc92903 
Gönderme Tarihi: 11.Ekm.2013 
1,556 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kavanoz Penguen Kavrulmuş Ispanak Konservesi
 
2 adet yufka
 
Yarım su bardağı yoğurt
 
Yarım su bardağı zeytinyağı
 
2 adet yumurta
 
Yarım şişe soda 
 
Karabiber
 
Kaya tuzu
 
 
Yoğurt, zeytinyağı, soda ve yumurtayı derin bir kapta çırpın.
 
Diğer bir kaba Penguen Kavrulmuş Ispanak Konservesini koyup üzerine tuz ve karabiber ekleyin.
 
Yufkaları üçgen şekilde 4e bölün.
 
Daha sonra kestiğiniz yufkanın birini tezgaha açıp, içine önce 1 kaşık hazırladığınız sostan sürüp daha sonra  ıspanaklı harcınızı koyun.
 
Ve yufkanızı rulo halinde sarın.
 
Diğer yufkalara da aynı işlemi yapın.
 
Hazır olan börekleri yağlanmış tepsiye dizin ve üzerine eşit şekilde kalan sosunuzu dökün.
 
180 derece fırında 20 dakika kadar pişirip servis edin.
 
Dilerseniz üzerine yoğurt ve salça sos ekleyebilirsiniz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ispanaklı Gül Böreği Tarifleri Penguen Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |