| 
 
 
 | 
Ispanak ve Balkabaklı Piliç Sarma | 
  | 
OYA CAN 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 16.08.2013 
Mesajlar: 31 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91474 
Gönderme Tarihi: 17.Ağu.2013 
1,576 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
500 gram tavuk göğsü
 
80 gram balkabağı
 
150 gram ıspanak
 
70 gram sana klasik
 
2 tatlı kaşığı tuz
 
1 çay kaşığı karabiber
 
100 gram mantar
 
 
Bir tencerede yıkanmış ıspanağı ve rendelenmiş balkabağını ve mantarı 50 gr margarinle soteleyin tuz ve biberle tatlandırın, açılmış hafif dövülmüş piliçleri tuz ve biberle tatlandırın suyunu süzdüğümüz ıspanağı içerisine yayın rulo yapın üzerine margarin sürerek aliminyum folyoya sarın, 20 dk. 180 dereceli fırında pişirin.arzunuza göre istediğiniz sos veya garnitürle servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |