| 
 | 
| Ispanak Garnitürlü Etsuyu | 
|  | şerife sözen Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 16.01.2009
 Mesajlar: 23
 Şehir: Mersin
 | Kısa URL: https://ml.md/lc32953 Gönderme Tarihi: 16.Oca.2009
 1,960 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1. Ispanağı hazırlayın: Ispanakların çürümüş olan yapraklarını ayıklayıp atın. Köklerini kesin. Yaprakları uzunlamasına üst üste yerleştirin. Sap kısımlarını çıkarın.
 2. Rulo yapıp kesin: Üst üste koyduğunuz yaprakları uzunlamasına rulo. yapın. Elinizle sıkıca tutup ince şeritler halinde kesin. (Parmaklarınızı emniyet bakımından hafifçe kıvırın.)
 3. Et suyuna katın: Et suyunu kaynatın. Kesilmiş ıspanakları et suyuna ilave edin. Bir kaç dakika yumuşamasını ve pişmesini bekleyin. Sonra servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |