| 
 | 
| Islama Et (Dörtdivan Bolu) | 
|  | hoşgeldiniz Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 14.01.2019
 Mesajlar: 46
 Şehir: Esenboğa
 | Kısa URL: https://ml.md/lc139808 Gönderme Tarihi: 15.Oca.2019
 1,812 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Abant İzzet Baysal Üniversitesi
 Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi
 
 2 kg. dana eti
 Patatesli köy ekmeği
 Pul biber
 Kekik
 Tuz
 
 Bayatlamış patatesli ekmek soba üzerinde veya tavada kızartılır. Tepsiye doğranır. Etler kuşbaşı doğranıp, iyice yıkanır ardından haşlanır. Tepsiye dizilen ekmekler haşlama suyuyla ıslanır. Üzerine etler konulur. Son olarak üzerine pulbiber, kekik serpilirek servise hazır hale getirilmiş olunur.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |