| 
 | 
| Islama (Bartın) | 
|  | Saadet Türkçe Admin
 
  
 Kayıt: 12.07.2005
 Mesajlar: 9281
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc115457 Gönderme Tarihi: 12.Mar.2016
 3,707 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Bartın İl Kültür Turizm Müdürlüğü
 
 5 Adet Kuru Yufka
 150 gr. Kuru Soğan
 100 gr. Kıyma
 1000 gr. Su
 70 gr. Ayg çek Yağı
 5 gr. Tuz
 
 Tepsinin içine kuru yufkalar kırılır. Ayrı bir tavada sıvı yağda kıyma ve doğranan soğanlar kavrulur. Ayn bir tencerede sıvı yağ ve tuz ilave edilen su kaynatılır ve yufkaların üzerine önce u sonra soğan ve kıyma karışımı dökülerek servis edilir.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |