| 
 
| 
 
 
 | 
 
İşkembeli Bulgur Pilavı | 
 
  | 
helin 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 22.07.2013 
Mesajlar: 44 Şehir: Diyarbakır | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91035 
Gönderme Tarihi: 31.Tem.2013 
5,154 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
200 gr margarin
 
500 gr kuzu işkenbesi
 
2 su bardağı pilavlık bulgur
 
3 adet domates
 
2 adet yeşil biber
 
1 yemek kaşığı domates salçası 
 
Yarım yemek kaşığı biber salçası 
 
Tuz
 
1 adet limon
 
 
Haşladığınız işkembeyi küçük küçük küpler halinde doğra. Başka bir tencerede margarin soğan ve salçayı kavur. İşkembenin haşlama suyunu ilave et. Eğer su az ise normal su ilave edebilirsin. Kaynamaya başlayınca içine doğranmış işkembeyi ve bulguru koy. doğradığın domatesi ve biberi de ekle. Tencerenin ağzını kapat. (Çok suyu çekmeyecek, sulu kalacak) 10-15 dakika daha sonra servis yapabilirsin.
 
 
 
 
Fotoğraf "Göksen" tarafından gönderildi. 12.06.2015
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
İşkembeli Bulgur Pilavı Tarifleri Balıklı Pilav Tarifleri
 | 
 
 
 
 |