| 
 | 
| İŞKEMBE KAVURMASI (Bayburt) | 
|  | acara Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 04.07.2005
 Mesajlar: 143
 Şehir: Mordoğan
 | Kısa URL: https://ml.md/lc39995 Gönderme Tarihi: 26.Ağu.2009
 6,272 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 MALZEMELER
 1 kilo haşlanmış işkembe
 1 su bardağı tereyağı
 tuz
 
 YAPILIŞI
 Haşlanmış işkembeleri elinizle ditin. Yağı eritin, işkembeleri yağa ilave edin. 15-20 dakika kendi sularını çekinceye kadar kavurun. Tuzla lezzetlendirip servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |