| 
 
| 
 
 
 | 
 
İŞKEMBE HAŞLAMA | 
 
  | 
im 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 20.08.2012 
Mesajlar: 1159 Şehir: Balgat | 
Kısa URL: https://ml.md/lc81680 
Gönderme Tarihi: 05.Ekm.2012 
9,881 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
 Necip Usta
 
 
1 adet dana işkembesi (2,5 kilo)
 
1/2 limonun suyu
 
10 litre su
 
2 çorba kaşığı zeytinyağı
 
1 baş soğan
 
2 çorba kaşığı tuz
 
4 diş sarmısak
 
 
1) İşkembeyi temizleyip yıkayınız. Sonra bütün malzeme ile bir tencereye koyunuz. Kaynarken üzerine toplanacak köpüğü alıp atınız.
 
2) Sonra tencerenin kapağını kapatıp 4,5-5 saat pişirip ateşten alınız.
 
 
Not: Suyun hepsini birden koymayabilirsiniz. Yalnız kaynadıktan sonra su koyarsanız kaynar su olmalıdır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
İŞKEMBE HAŞLAMA Tarifleri Böbrek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |