| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
İşkembe Çorbası Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| İşkembe Çorbası |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc50703 Gönderme Tarihi: 20.Nis.2010
 2,575 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzeme:
 1 çorba kaşığı Tuz
 4,5 litre su
 1 çay bardağı Bizim Mutfak Un
 1 su bardağı süt
 2 çorba kaşığı Teremyağ
 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
 5-6 diş sarımsak
 sirke
 
 İşkembeyi iyice temizleyip yıkadıktan sonra bir tencereye aktarıp, tuz ve su ilave ederek kaynamaya bırakın. Kaynama esnasında üzerinde biriken köpükleri bir kevgir yardımı ile alın. Un ve sütü bir kasede karıştırıp kaynamakta olan işkembe suyuna ilave edin. Teremyağ’ı eritip kırmızı pulbiberle tatlandırdıktan sonra servis tabağına aldığınız çorbanın üzerine gezdirin. İnce kıyılmış sarımsak ve sirke ile sıcak servis yapın.
 
 
   Fotoğraf "vitray" tarafından gönderildi. 17.03.2020
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |