| 
 
| 
 
 
 | 
 
Isırganotlu Mıhlama | 
 
  | 
doğan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.11.2007 
Mesajlar: 68 Şehir: Isparta | 
Kısa URL: https://ml.md/lc27254 
Gönderme Tarihi: 14.Eyl.2008 
2,033 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Mustafa Özer, Doğal Beslenme Sağlık Rehberi
 
 
200 gr Peynir
 
300 gr Isırgan
 
100 gr Tereyağı
 
 
Önce tereyağı ile ısırgan kavrulur. Sonra peynir (kaşar peyniri olursa daha iyi) katılıp karıştırılır ve peynirler tamamen eriyince soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra afiyetle yenir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Isırganotlu Mıhlama Tarifleri Fasulye Tarifleri
 | 
 
 
 
 |