|
|
İrmik Tatlısı |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc43353
Gönderme Tarihi: 07.Kas.2009
3,135 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket ETİ Burçak Sultani Bisküvi
1 lt süt
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı irmik
Kuru üzüm
Tarçın
Süt, irmik ve şekeri orta ateşte karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Karışımın yarısını yuvarlak cam bir kaba döküp üzerine 1 paket ETİ Burçak Sultani Bisküvi'yi dizin. Bisküvilerin üzerine kalan muhallebiyi dökün. Bu şekilde hazırladığınız irmik tatlısını kuru üzümlerle süsleyip 2 saat buzdolabında bekletin. Servis yapmadan önce tarçın ile süsleyin.
|
|
İrmik Tatlısı Tarifleri Eti Yemek Tarifleri
|
|