Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

İçli Bazlama (Alanya Antalya)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
Adana Yemekleri
Antalya Yemekleri
Burdur Yemekleri
Hatay Yemekleri
Isparta Yemekleri
Kahramanmaraş Yemekleri
Kıbrıs Yemekleri
Mersin Yemekleri
Osmaniye Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


İçli Bazlama (Alanya Antalya)

hemşiranım
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.10.2019
Mesajlar: 38
Şehir: Konya
Kısa URL: https://ml.md/lc146212
Gönderme Tarihi: 10.Ekm.2019
2,936 defa indirildi / yazdırıldı




http://alanya.bel.tr

Hamuru için:
1 kg buğday unu
2 tatlı kaşığı tuz
Su
İç harcı için:
5 adet orta boy soğan
500 gr çökelek
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 çay bardağı zeytinyağı
Üzerini yağlamak için:
Tereyağı

1 kg unun içine tuz eklenir. Una yavaş yavaş su eklenerek hamur elde edilir. Elde edilen homur kulak memesi yumuşaklığından çok az sert olmalıdır. Üzerine temiz nemli bir bez örterek iç harcı hazırlanana kadar dinlendirilir.
İç harcı için, ince ince doğranan soğanlar yağ ile birlikte kavrulur. Kavrulan soğanlar ocaktan alınır. Soğuduktan sonra çökelek, karabiber, tuz ve ince ince kıyılmış maydanoz eklenerek iç harcı hazırlanır.
Dinlenen hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler yapılır.
Bezeler ince bir şekilde açılır ve açılan yufkanın yarısına hazırlanan iç harcı konulur diğer yarısı iç harcın olduğu yöne doğru kapatılır.
Gözlemelerın kenarlarına pişirilirken açılmaması için parmak uçlarıyla baskı uygulanır. Ardından odun ateşi imkânı var ise sacda yok ise teflon tavada pişirilir.
Pişen içli bazlamalara üstleri tereyağı ile yağlanarak servis yapılır.







İçli Bazlama (Alanya Antalya) Tarifleri Hatay Yemekleri



(1 adet İçli Bazlama (Alanya Antalya) 3,880 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort