Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

İçi Çikolata Dolgulu Lokmalar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


İçi Çikolata Dolgulu Lokmalar

ay ışığı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.06.2016
Mesajlar: 1752
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc147171
Gönderme Tarihi: 04.Arl.2019
519 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağı ılık süt (200 ml)
1 su bardağı ılık su (200 ml)
5 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tepeleme Pakmaya Kuru Maya (8-10 g)
2,5 su bardağı un (250 g)
Kızartmak için sıvı yağ
Üzeri için:
1 çay bardağı Pakmaya Pudra Şekeri (60 g)
1 yemek kaşığı tarçın
İç kreması:
1 paket Pakmaya Sütlü Pul Çikolata
100 ml Pakmaya ŞefKrema

Ilık sütü, ılık suyu, sıvı yağı, şekeri ve Pakmaya Kuru Maya’yı çukur bir kasede karıştırın. 5 dakika kadar bekleyin.
Sıvı karışıma azar azar (yarımşar bardak kadar) un ilave ederek ele yapışan ve yumuşak kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar karıştırın.
Pürüzsüz bir hamur olunca üzerini örtün ve oda sıcaklığında 1 saat kadar mayalandırın.
Lokmaları kızartmak için sıvı yağı derin bir tencerede iyice ısıtın.
Mayalanan hamurdan bir miktarını avucunuza alın. Baş parmak ve işaret parmağınızın arasından sıkarak küçük bir tatlı kaşığı yardımıyla toplar koparıp kızgın yağın içine atın. Veya hamuru uygun uç takılı sıkma torbasına aktarıp da yağın içine hamur topları dökebilirsiniz. </span>
Hamurlar karamel renginde kızarınca delikli bir kevgir yardımı ile tencerenin içinden süzerek alın.
Lokmaları kağıt havlu üzerine alarak fazla yağının süzülmesini sağlayın.
Hamur bitene kadar kızartma işlemine devam edin.
Bu arada Pakmaya Sütlü Pul Çikolatalı krema hazırlayın. Bunun için Pakmaya ŞefKrema’yı sos tenceresine alın.
Krema ısınınca ocaktan alın ve Pakmaya Sütlü Pul Çikolata paketinin tamamını ilave edin. Spatula ile pütürsüz ve homojen bir kıvam alana dek karıştırın.
Kremanızı arada bir karıştırarak oda sıcaklığında 15 dakika bekletin.
Hazırladığınız çikolatakremayı uygun uç taktığınız sıkma torbasına aktarın.
Kızarttığınız hamurları sivri uçlu bir bıçak yardımı ile keserek küçük bir delik oluşturun, bu deliklerin içine de çikolatakremadan sıkın.
Lokmaları servis tabağına aktarın. Kalan hamurların içini aynı şekilde kremadan doldurun.
Lokmaları servis yaparken üzerlerini Pakmaya Pudra Şekeri ve tarçın karışımından serpebilirsiniz.

Not: Hamuru yağın içine atmadan önce her hamuru kaşığa aldığınızda kaşığı sıvı yağ ile yağlamayı unutmayın. Hamur 1 saat kadar mayalandıktan sonra tekrar yoğurmayın. Direkt kızartma işlemine başlayabilirsiniz. Hamuru dilerseniz uygun uç takılı sıkma torbasına aktarıp kızgın yağa küçük öbekler halinde dökebilirsiniz. Hamuru uygun uç takılı sıkma torbasına aktarıp mutfak makası yardımı ile hamurdan parçalar kesip de öbekler halinde kızgın yağın içine dökebilirsiniz. Mayalanması için süt ve suyun ılık olmasına özen gösterin. -Unu önceden elemeyi ihmal etmeyin. 2,5 su bardağı undan yaklaşık 40-45 adet lokma çıkacaktır. Kızartma yağınız ne kadar az kullanılmışsa lokmalarınız o kadar lezzetli olacaktır.







İçi Çikolata Dolgulu Lokmalar Tarifleri Pakmaya Yemek Tarifleri



(1 adet İçi Çikolata Dolgulu Lokmalar 1,534 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort