|
|
İÇ BAKLALI BİFTEK |
|
Alevcan
Aşçıbaşı
Kayıt: 21.03.2014
Mesajlar: 28 Şehir: Malatya |
Kısa URL: https://ml.md/lc96814
Gönderme Tarihi: 22.Mar.2014
1,692 defa indirildi / yazdırıldı
|
8 dilim biftek
2 adet patates
2 su bardağı iç bakla
2 çorba kaşığı limon suyu
1 adet soğan
Yeteri kadar su
4 dal dereotu
Tuz, karabiber
Patateslerin kabuklarını soyup tuzlu suda haşlayın. Sonra dilimleyip önlü arkalı kızartın. Baklaları, limon suyu ve bütün soğan eklediğiniz suda haşlayın. Süzüp kıyılmış dereotu ile karıştırın. Biftekleri baharatla tatlandırıp kızartın. Biftekleri; patates ve iç bakla eşliğinde servis yapın.
|
|
İÇ BAKLALI BİFTEK Tarifleri Et Yemekleri
|
|