| 
 
 1 kg kuru meyveli kek
 200 gram hurma
 200 gram çırpılmış çiğ krema
 Pudraşekeri
 1 yemek kaşığı margarin
 Pastacı kreması için:
 250 ml süt
 25 gram un
 2 adet yumurta sarısı
 1 adet çubuk vanilya
 
 Kuru meyveli keki enine kesip 2 cm kalınlığında dilimleyin. Yıldız şeklinde metal çemberle kesip pudraşekeri serpin. 200 derece fırında birkaç dakika pişirerek sertleştirin.
 Krema için süt, un, yumurta sarısını ve sana yağını çırptıktan sonra vanilyayı ilave edip pişirin.
 Vanilyayı içinden alıp soğumaya bırakın. Çiğ krema, kabuğu soyulmuş ve doğranmış hurmaları kremaya ekleyip karıştırın. Yıldız keklerle servis yapın.
 
 
  
 
 |